All for Joomla All for Webmasters

VEGLA

VEGLA

- HM WERKZEUGE Austria

Herbert Müllner Werkzeuggroßhandel është një nga kompanitë udhëheqëse për vegla të dorës në Austri dhe Gjermani, në pronë të plotë të familjes Müllner. Është e formuar në vitin 1971 nga z. Herbert Müllner senior, ndërsa nga viti 1991 i biri i tij Herbert Müllner  me sukses e drejton dhe udhëheq kompaninë.
Herbert Müllner Werkzeuggroßandel  është mirë e njohur për gamën e pasur të veglave me cilësi të lartë të dorës që karakterizohet me qëndrueshmëri të madhe, për të cilën dëshmojnë edhe një numër i madh i kompanive të kënaqura në Republikën e Maqedonisë.

Më tepër informata në: http://www.hmmuellner.com

Merr katalogun:

3019S-vorlage_600x600.jpg 42310-vorlage_600x600.jpg 663-66-vorlage.jpg 7T31-vorlage.jpg BLECH-30-vorlage_600x600.jpg CL702B-vorlage_600x600.jpg DP-320CV81-vorlage_600x600.jpg DP-KSB24-vorlage_600x600.jpg E113-1-5_vorlage_600x600.jpg FR51H-vorlage_600x600.jpg H2TG_vorlage_600x600.jpg KL53-4G-vorlage.jpg MO450-vorlage_600x600.jpg ST-A981-vorlage_600x600.jpg TC130-vorlage58ee0c391034f_600x600.jpg WA-300P-vorlage.jpg

 

 

- KING TONY Taiwan

 

Në vitin 1976 në Tajvan, z. Lai dhe z. Li formuan fabrikë të specializuar për përpunimin e veglave të dorës. Më vonë fillojnë me prodhimin e veglave profesionale të dorës, të dizajnuara të jenë në nivelin e më të mirëve. Veglat KING TONY jo vetëm që i plotësojnë standardet DIN dhe ANSI, por edhe i tejkalojnë. Secili çelës është i prodhuar sipas standardit që është për 30% më i lartë se DIN, ndërsa secila vegël pneumatike goditëse është i punuar sipas standardit që është për 50% më i lartë se DIN. Për këtë arsye, KING TONY është i njohur si “ brendi të cilit i besoni përjetësisht”.

Më tepër informata në: http://www.kingtony.com

Merr katalogun:

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg

 


 

- SIBILLE FAMECA France

 

Qëllimi i Sibille Fameca Electric (SFE) është të sigurojë rrjet elektrik me teknologji franceze e cila është tërësisht e fokusuar në sigurinë e njerëzve që i mirëmbajnë strukturat elektrike me tension të ultë, të mesëm dhe të lartë. Sibille Fameca Electric ka përvojë pesëdhjetëvjeçare në prodhimtari dhe në sigurimin e materialeve për elektriçistë. Prioriteti i kompanisë është kënaqësia e klientëve të saj, ndërsa kjo arrihet me zhvillimin e partneriteteve me disa nga klientët e kompanisë anembanë botës.

Më tepër informata në: http://www.sf-electric.com

Merr katalogun:

SFE_3634___.jpg SFE_3639___.jpg SFE_3740___.jpg SFE_3750___.jpg SFE_3843___.jpg SFE_3897___.jpg SFE_3924___.jpg SFE_4400___.jpg SFE_4931___.jpg SFE_5201___.jpg SFE_7071___.jpg

 

 

ЈАВЕТЕ СЕ

+389 2 3237 244

info@magnometal.com.mk