All for Joomla All for Webmasters

BAZA ASFALTI DHE BETONI

BAZA ASFALTI DHE BETONI

- IMER Italy

Kompania IMER Group është rrjet tregtar me rrënjë të thella dhe paraqet përmbledhje të më tepër kompanive të cilat janë krijuar për më tepër se 40 vite. Brendi IMER është i pranishëm në më tepër se 70 tregje. Prodhimet lëshohen në shitje pasi të kalojnë shumë kontrollime sipas procedurës ISO 9001 të cilat zbatohen gjatë procesit prodhues, duke filluar prej materialeve bazë e deri te testimi i makinave. Kompania ka në dispozicion një gamë të madhe të prodhimeve nga fusha e makinave për ndërtimtari, ndërsa krenaria e saj e posaçme janë bazat e betonit. Fabrikat prodhuese gjenden në disa kontinente.

Më tepër informata në: http://imergroup.com

Merr katalogun:

Asfalt dhe beton

boomixdrum koalamixer multix

oruflyedcbvOrumxOruoneday

 

Makina të vogla

BRO 500ES 150 NMix 360Spin 30 PlusSyntesi

 

- SIGMA Turkey

 

Fabrika SIGMA është partneritet Italian – Turk i specializuar për prodhimin e bazave më bashkëkohore të asfaltit. Kompania prodhon baza modulare kompakte asfalti me kapacitet prej 80 – 160 t/h dhe baza modulare asfalti me kapacitet prej 180 – 300t/h/ Fabrikat prodhuese të kompanisë gjenden në Akjurt, Ankara dhe përbëhen nga 23.000 m2 ambient i hapur dhe 10.000 m2 ambient të mbyllur. Bazat e asfaltit të SIGMA ofrojnë teknologjinë më moderne në këtë fushë, e cila është pasqyrë e përvojës dhe përkushtimit 30 vjeçar i ekipit tonë italian.

 

Më tepër informata në:  http://www.sigmatec.com.tr/en/

 

Merr katalogun:

Sigma BasicSigma Compact

                                                         Basic                                                                                                              Compact

ЈАВЕТЕ СЕ

+389 2 3237 244

info@magnometal.com.mk