All for Joomla All for Webmasters

PAJISJE MBROJTËSE

PAJISJE MBROJTËSE

- MASCOT Denmark

Mascot International A/S është kompani ndërkombëtare familjare e cila zhvillon, prodhon dhe bën shitjen e veshjes cilësore për punë dhe këpucëve mbrojtëse. MASCOT është lider në tregun e veshjes për punë në Danimarkë dhe gjendet në mesin e brendeve udhëheqëse në Evropë. Në vitin 2010 Mascot e fitoi çmimin “Customer Value Enhancement Award” mes 700 prodhuesve europian të veshjes për punë.
Më tepër: http://www.mascot.dk
Merr katalogun:  https://dl.dropbox.com/u/7474764/Business/Library/Catalogs/Mascot%20DK/Catalogue_2012.pdf

mascot

- REPOSA Italy

 

REPOSA është varg i nallaneve mjekësore Made&Mind in Italy ( të prodhuara dhe të dizajnuara në Itali) me shtatë sertifikate europiane EN ISO 20347:2008, e dedikuar dhe e dizajnuar për të gjitha mjediset profesionale, nga spitalet në të cilat punojnë mjekë dhe motra medicinale, deri te shtëpitë e pleqve, klinikat private, kooperativat sociale, qendrat estetike, floktaritë. Kompania është e formuar në vitin 1972 nga familja Giannoni dhe garanton përvojë dhe profesionalitet. Brendi REPOSA u krijua në vitin 1989 për prodhimin e mbathjeve profesionale mjekësore TË PRODHUARA NË ITALI.
Më tepër informata në: http://www.reposa.it/

 

Merr katalogun:

 

BASIC Blue Art 325foto-Nurse-senza-puntale-1MidwoodStandardWork NurseMedical

Toffeln është një nga liderët e dizajnit për mbathje të specializuara për profesionistë që punojnë në ambient të mbyllur në kushte higjienike siçjanë spitale, kuzhina, prodhimtari ushqimore, stomatologji dhe veterineri.
Toffeln është kompani Britanike familjare e formuar në vitin 1978. Në qendër të vëmendjes tonë çdo herë është dizajni ergonomik.
Më epër informata: http://www.toffeln.com/
Merr katalogun: http://www.toffeln.com/downloads

 

ЈАВЕТЕ СЕ

+389 2 3237 244

info@magnometal.com.mk