All for Joomla All for Webmasters

MAKINA

MAKINA

MAKINA PËR SALDIM BALLINASH

- KOMAND Bulgaria

Kompania është e themeluar në vitin 2002, duke filluar me prodhimin e makinave për baza të armaturës. Specialiteti ynë është dizajni dhe prodhimi i makinave të specializuara, si dhe automatizimi, modernizimi dhe për korrigjimin e makinave për baza të armaturave dhe makinave speciale.
Më tepër informata: http://komand-bg.com/?lang=en

chelno zavarachnazavarka

 

• CNC CUTTING MACHINES

- STEELTAILOR China

 

STEELTAILOR merret me procesin eprerjes dhe saldimit për dhjetë vite me radhë. Janë të përqëndruar në sigurimin e zgjidhjeve inovative dhe qasëse CNC. Ka gamë të gjerë të makinave mobile CNC për prerje. Deri në fundin e vitit 2011 janë shitur mbi 2000 STEELTAILOR makina mobile CNC për prerje, të cilat punojnë në më tepër se 100 vende në botë.
Më tepër: http://www.steeltailor.com/

 

Merr katalogun:

 

B5II 600x400smartii 600x400

MAKINA PËR TROTUARE

- SCANDICURB Denmark

 

ScandiCurb është kompani udhëheqëse për trotuarë në Skandinavi, dhe në tregun në Danimarkë dhe Suedi, ndërsa në pjesën tjetër të Evropës tregu është në zhvillim. Me makinat e ScandiCurb nuk ka kompromis – ato janë më të mirat në treg.
Më tepër: http://scandicurb.com

 

Merr katalogun:

 

ScandiCurbThor 02ScandiCurbThor 12Scandi Home 01

MAKINA PËR TRANSPORT TË BETONIT DHE SUVATIMIT

- IMER Italy

Imer Group është brend tregtar me rrënjë të thella dhe paraqet përmbledhjen e më tepër kompanive që është krijuar më tepër se 40 vite. Brendi IMER është i prasnishëm në më tëpër se 70 tregje. Prodhimet lëshohen në përdorim pasi të kalojnë disa kontrollime sipas procedurës ISO 9001 të cilat zbatohen gjatë procesit të prodhimtarisë, duke filluar nga materialet bazë, e deri te testimi i makinave.

 

Më tepër: http://imergroup.com

 

Merr katalogun:

MAKINA PËR ARMATURË

- GALANOS Greece

 

Kompania GALANOS S.A., e vendosur në qytetin Volos, shtë e specializuar për prodhimin e makinave për armaturë. Nga themelimi në vitin 1976, qëllimi primar është kënaqësia e klinetit, me qëllim të ofrohet jo vetëm makina më përkatëse, por edhe të sigurohet mbështetje e shkëlqyer. Gjatë përvojës shumëvjeçare në fushën e prodhimtarisë së makinave për armaturë, formuan infrastrukturë të shkëlqyer teknologjike dhe kuadro me arsim të lartë, të cilët u mundësuan të ofrojnë prodhime revolucionare të cilat janë konkurrente edhe sipas çmimit edhe sipas cilësisë.
Më tepër: http://www.galanos.com.gr/

 

Merr katalogun:

 

galanos photo7galanos photo12

MAKINA LËMUESE

- CONTRACOR Germany

 

Contractor GmbH është anëtare e grupacionit Comprag dhe ka më shumë se 20 vite përvojë në dizajnin dhe prodhimin e makinave mobile dhe pajisjen për lëmues. Ofron gamë të gjerë prodhimesh me qëllim të sigurojë performanca të larta dhe rezultate efikase. Prodhimet e Contractor shiten në më tepër se 50 shtete në botë përmes rrjetit të zhvilluar të distributorëve.
Më tepër: http://www.contracor.eu

 

Merr katalogun:

 

main1main4

MAKINA TË VOGLA NDËRTIMORE

- IMER Italy

 

Imer Group është brend tregtar me rrënjë të thella dhe paraqet përmbledhjen e më tepër kompanive që është krijuar më tepër se 40 vite. Brendi IMER është i prasnishëm në më tëpër se 70 tregje. Prodhimet lëshohen në përdorim pasi të kalojnë disa kontrollime sipas procedurës ISO 9001 të cilat zbatohen gjatë procesit të prodhimtarisë, duke filluar nga materialet bazë, e deri te testimi i makinave.
Më tepër: http://imergroup.com

 

Merr katalogun:

 

- TECHNOFLEX Spain

 

Kompania Technoflex është e themeluar në vitin 1972, ndërsa tani është anëtare e biznes grupacionit ndërkombëtar FICOSA. Përvoja shumëvjeçare, filozofia e biznesit dhe profesionizmi i shkëlqyer  e kanë bërë këtë kompani të njohur ndërkombëtarisht për cilësinë e lartë dhe përkushtimin. Technoflex ofron shërbimin dhe kujdesin më të mirë për klientët. Filozofia e tyre është e bazuar në përkushtimin e fortë dhe të vazhdueshme të bashkëpunëtorëve. Qëllimi i tyre është që klientët t’u besojnë, të punësuarit dhe distributorët të  krenohen dhe të jenë të lumtur nga bashkëpunimi i ndërsjellë, ndërsa autoritetet publike t’i konsiderojnë si kompani e ndershme.
Më tepër: http://www.technoflex.es/

 

Më tepër:

 

» Compactation

2 3

» Vibration

vibration1vibration2vibration3vibration4

 

ЈАВЕТЕ СЕ

+389 2 3237 244

info@magnometal.com.mk