All for Joomla All for Webmasters

PAJISJE PËR NGRITJE - ALTREX Holland

PAJISJE PËR NGRITJE

- ALTREX Holland

ALTREX është brend që për më tepër se 65 vite garanton siguri, përgjegjësi dhe risi, dhe paraqet faktor global me pozitë udhëheqëse në shumë tregje, pozitë e cila bazohet në cilësi, dituri, përvojë dhe në veçanti risi. Duke e zgjedhur ALTREX, keni zgjedhur siguri. ALTREX zhvillon dhe prodhon produkte me cilësi të lartë, si për për shfrytëzim profesional, ashtu edhe shtëpiak. Prodhimet me cilësi të lartë janë të dizajnuara me qëllim t’i ndihmojnë shfrytëzuesit për punë të sigurt në lartësi të mëdha. Produkt i vërtetë për secilën detyrë. Dhe për këtë arsye, relaksohuni. Kjo është ALTREX.
Më tepër informata në: http://www.altrex.com/exp/ Merr katalogun:

  1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg

 

- TRACTEL France

Групацијата TRACTEL® е основана во 1941 година. Првиот поголем успех TRACTEL® го бележи откако купи лиценца за дигалката TIRFOR®, машина за влечење и подигнување, која работи со помош на сајла која минува низ машината. Во тоа време TIRFOR® дигалката беше револуционерен производ и во огромен процент го олесни маневрирањето на повеќе видови товар. TRACTEL обезбедува опрема за подигнување товар, справување/манипулирање со материјали, платформи и опрема за заштита од пад во повеќе од 120 земји, преку мрежа од повеќе од 8.000 индустриски дистрибутери.

Më tepër informata në: http://www.tractel.com

Merr katalogun:

 

  1291372084.jpg alta5.jpg alta_s.jpg

 

- ZARGES Germany

ZARGES е дел од групацијата ZARGESTUBESCA, која е основана во 1993 година од страна на браќата Zarges во Weilheim, Горна Баварија. Интернационална компанија со работна сила од околу 1.700 вработени, распределени во седум производствени погони во Европа. Иновативните технологии и искуството во областа на високо квалитетен алуминиум го прават ZARGES водечки фактор во трите сектори: Пристап – Пакување, Транспорт – Складирање и Специјални конструкции. ZARGES го има вистинскиот производ за секој клиент, но нуди и индивидуални решенија.

Më tepër informata në: http://www.zarges.com

Merr katalogun:

1.jpg 2.jpg 3.jpg

Merr katalogun:

ЈАВЕТЕ СЕ

+389 2 3237 244

info@magnometal.com.mk