АЛАТИ

АЛАТИ

- HM WERKZEUGE Austria

Herbert Müllner Werkzeuggroßhandel е една од водечките компании за рачен алат во Австрија и Германија во целосна сопственост на семејството Müllner.Основана е во 1971 година од страна на Г-дин Herbert Müllner сениор, a од 1991 година неговиот син Herbert Müllner успешно претседава и ја води компанијата. Herbert Müllner Werkzeuggroßandel е добро позната по широката палета на висококвалитетен рачен алат кој се одликува со голема издржливост и трајност, за што сведочат и голем број задоволни компании во Република Македонија.

Повеќе информации на: http://www.hmmuellner.com

Преземи каталог:

3019S-vorlage_600x600.jpg 42310-vorlage_600x600.jpg 663-66-vorlage.jpg 7T31-vorlage.jpg BLECH-30-vorlage_600x600.jpg CL702B-vorlage_600x600.jpg DP-320CV81-vorlage_600x600.jpg DP-KSB24-vorlage_600x600.jpg E113-1-5_vorlage_600x600.jpg FR51H-vorlage_600x600.jpg H2TG_vorlage_600x600.jpg KL53-4G-vorlage.jpg MO450-vorlage_600x600.jpg ST-A981-vorlage_600x600.jpg TC130-vorlage58ee0c391034f_600x600.jpg WA-300P-vorlage.jpg

 

 

- KING TONY Taiwan

 

Во 1976 година во Тајван, г-дин Lai и г-дин Lin основаа специјализирана фабрика за изработка рачен алат. Подоцна започнуваат со производство на професионален рачен алат, дизајниран да се носи со најдобрите. Алатот KING TONY не само што ги исполнува стандардите DIN и ANSI, туку и ги надминува. Секој клуч е произведен според стандард којшто е за 30% повисок од DIN, а секој пневматски ударен алат е изработен според стандард што е за 50% повисок од DIN. Затоа KING TONY е познат како „бренд на кој доживотно му верувате“.

Повеќе информации на: http://www.kingtony.com

Преземи каталог:

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg

 


 

- SIBILLE FAMECA France

 

Целта на Sibille Fameca Electric (SFE) е да обезбеди електричарска мрежа со француска технологија којашто е комплетно фокусирана на безбедноста на луѓето што ги одржуваат електричните структури со низок, среден и висок напон. Sibille Fameca Electric има педесетгодишно искуство во производството и обезбедувањето материјали за електричари. Приоритет на компанијата е задоволството на нејзините клиенти, а тоа се постигнува со развивање партнерства со некои од клиентите на компанијата низ целиот свет.

Повеќе информации на: http://www.sf-electric.com

Преземи каталог:

SFE_3634___.jpg SFE_3639___.jpg SFE_3740___.jpg SFE_3750___.jpg SFE_3843___.jpg SFE_3897___.jpg SFE_3924___.jpg SFE_4400___.jpg SFE_4931___.jpg SFE_5201___.jpg SFE_7071___.jpg

 

 

ЈАВЕТЕ СЕ

+389 2 3237 244

info@magnometal.com.mk