АСФАЛТНИ И БЕТОНСКИ БАЗИ

АСФАЛТНИ И БЕТОНСКИ БАЗИ

- IMER Italy

Компанијата IMER Group е длабоко вкоренета трговска марка и претставува збир на повеќе компании, којшто се создавал повеќе од 40 години. Брендот IMER е присутен на повеќе од 70 пазари. Производите се пуштаат во продажба откако ќе поминат повеќе контроли според процедурата ISO 9001 кои се спроведуваат низ производствениот процес, почнувајќи од суровините, па сè до тестирање на машините. Компанијата располага со широка палета на производи од областа на градежните машини, а нејзина особена гордост се бетонските бази. Производните погони се лоцирани на неколку континенти.

Повеќеинформации на: http://imergroup.com

Преземи каталог:

Асфалт и бетон

boomixdrum koalamixer multix

oruflyedcbvOrumxOruoneday

 

Мали машини

BRO 500ES 150 NMix 360Spin 30 PlusSyntesi

 

- SIGMA Turkey

 

Фабриката SIGMA е италијанско-турско партнерство кое е специјализирано за производство на најсовремени асфалтни бази. Компанијата произведува модуларни компактни асфалтни бази и мобилни асфалтни бази со капацитет од 80-160 t/h и модуларни асфалтни бази со капацитет од 180-300 t/h. Производните погони на компанијата се наоѓаат во Акјурт, Анкара, и се состојат од  23.000 m2 отворен простор и 10.000 m2 затворен простор. Асфалтните бази на SIGMA ја нудат најмодерната технологија во оваа област, која е одраз на 30 години искуство и посветеност на нашиот италијански инженерски тим.

 

Повеќе информации на:  http://www.sigmatec.com.tr/en/

 

Преземи каталог:

Sigma BasicSigma Compact

                                                         Basic                                                                                                              Compact

ЈАВЕТЕ СЕ

+389 2 3237 244

info@magnometal.com.mk