All for Joomla All for Webmasters

ДИСТАНЦЕРИ И ВОДОНЕПРОПУСНОСТ - FRANK Germany

ДИСТАНЦЕРИ И ВОДОНЕПРОПУСНОСТ - FRANK Germany

Групацијата Max Frank е интернационална корпорација со повеќе од 650 вработени во 14 различни држави. Произведува и продава технолошки производи за појачана бетонска конструкција. Палета на производи: дистанцери, оплатни технологии, технологии за појачување, технологии за заптивање и звучна изолација. За FRANK, технологиите за градежништвото значат индивидуален и кохерентен проект и производи со највисок квалитет. Разноличноста на производите, сервисот, консултациите го прават Max Frank компетентен, доверлив партнер на градежните компании.

Повеќе: http://www.maxfrank.com/intl-en/index.php

Преземи каталог:

1.jpg 2.jpg

ЈАВЕТЕ СЕ

+389 2 3237 244

info@magnometal.com.mk