All for Joomla All for Webmasters

КРАНОВИ - FM GRU Italy

КРАНОВИ - FM GRU Italy

FM GRU е основана во 1920 година, а во текот на педесеттите години веќе работеше во заварувачката индустрија. Производството на кранови започна во 1963 година, кога компанијата го насочи сите финансиски и човечки ресурси кон тоа. Денес, благодарение на вниманителното планирање и употребата на најнапредните технологии, FM GRU е водечка компанија на ова поле, способна да ги реши сите проблеми поврзани со подигнувањето градежни материјали.

Повеќе: http://fmgru.it

Преземи каталог:

1.jpg 2.jpg

ЈАВЕТЕ СЕ

+389 2 3237 244

info@magnometal.com.mk