All for Joomla All for Webmasters

ОПЛАТА ЗА РОВОВИ И КАНАЛИ - SBH Germany

ОПЛАТА ЗА РОВОВИ И КАНАЛИ - SBH Germany

Од 1986 година SBH е партнер кога се во прашање оплати за подградување на ровови со висок квалитет „Произведени во Германија“. Во седиштето на фабриката во Heinsberg, Германија, се креираат практични решенија за сите потреби: од ултра лесни алуминиумски оплати за подградување на ровови, до тројни лизгачки слајдови за подградување на големи длабочини. Во SBH ќе го најдете соодветниот производ за сите ваши потреби. Покрај главната канцеларија во Heinsberg, SBH има подружници и во Дубаи, Москва, Делхи, Квала Лумпур и САД.

Повеќе: https://www.sbh-shoring.com/trench-shoring-sheets-profiles-counterweights.html

Преземи каталог:

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg

ЈАВЕТЕ СЕ

+389 2 3237 244

info@magnometal.com.mk