All for Joomla All for Webmasters

СКЕЛИЊА - CATARI Portugal

СКЕЛИЊА - CATARI Portugal

Основана во 1979 година, компанијата Catari веднаш ја претвори преработката на метали во свој основен бизнис. Стекнатото знаење подоцна ќе биде една од најзначајните вредности на Catari во производствотона скелиња и OEM производи.Семејното искуство во производството на метална опрема и структури беше детерминанта во постигнувањето високи стандарди на квалитет на финалните производи и му помогна на Catari да се развива и да расте паралелно со побарувачката на пазарот.

Повеќе информации: http://www.catari.pt/en/index.html

Downloads: http://www.catari.pt/en/downloads.html

ЈАВЕТЕ СЕ

+389 2 3237 244

info@magnometal.com.mk