ДИГАЊЕ И РАБОТНИ ПЛАТФОРМИ - ALTREX Holland

ДИГАЊЕ И РАБОТНИ ПЛАТФОРМИ

- ALTREX Holland

Повеќе од 65 години ALTREX е бренд кој гарантира безбедност, одговорност и иновација и претставува глобален фактор со водечка позиција на многу пазари, којашто се базира на квалитет, знаење, искуство и особено иновација. Одбирајќи го ALTREX, одбирате безбедност. ALTREX развива и произведува високо квалитетни производи, како за професионална, така и за домашна употреба. Високо квалитетните производи се дизајнирани да му помогнат на корисникот да работи безбедно на големи височини. Вистинскиот производ за секоја задача. И затоа: опуштете се. Ова е ALTREX.
Повеќе информации на: http://www.altrex.com/exp/ Преземи каталог:

  1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg

 

- TRACTEL France

Групацијата TRACTEL® е основана во 1941 година. Првиот поголем успех TRACTEL® го бележи откако купи лиценца за дигалката TIRFOR®, машина за влечење и подигнување, која работи со помош на сајла која минува низ машината. Во тоа време TIRFOR® дигалката беше револуционерен производ и во огромен процент го олесни маневрирањето на повеќе видови товар. TRACTEL обезбедува опрема за подигнување товар, справување/манипулирање со материјали, платформи и опрема за заштита од пад во повеќе од 120 земји, преку мрежа од повеќе од 8.000 индустриски дистрибутери.

Повеќе: http://www.tractel.com

Преземи каталог:

 

  1291372084.jpg alta5.jpg alta_s.jpg

 

- ZARGES Germany

ZARGES е дел од групацијата ZARGESTUBESCA, која е основана во 1993 година од страна на браќата Zarges во Weilheim, Горна Баварија. Интернационална компанија со работна сила од околу 1.700 вработени, распределени во седум производствени погони во Европа. Иновативните технологии и искуството во областа на високо квалитетен алуминиум го прават ZARGES водечки фактор во трите сектори: Пристап – Пакување, Транспорт – Складирање и Специјални конструкции. ZARGES го има вистинскиот производ за секој клиент, но нуди и индивидуални решенија.

Повеќе: http://www.zarges.com

Преземи каталог:

1.jpg 2.jpg 3.jpg

ЈАВЕТЕ СЕ

+389 2 3237 244

info@magnometal.com.mk