M: +389 78 272-856
T: +389 2 3237-244

 • МАГНОМЕТАЛ

  Нашата мисија е да ги шириме современите градежни технологии во регионот.
  Види повеќе
 • МАГНОМЕТАЛ

  Нудиме комплетен асортиман на производи што ќе ги задоволи потребите.
  Види повеќе
пОВЕЌЕ ОД 30 ГОДИНИ ИСКУСТВО

МАГНОМЕТАЛ

Ние сме компанија која е на пазарот повеќе од 30 години. За тоа време се етаблиравме како сигурен регионален снабдувач на опрема за изградба и одржување на патната инфраструктура на пазарите на Северна Македонија, Косово, Албанија и Србија.
Нашата мисија е да ги шириме современите градежни технологии во регионот.
Нашата визија е да понудиме комплетен асортиман на производи што ќе ги задоволи потребите на секоја сериозна компанија со високи стандарди во работењето.

Услуги

Our Work

 • Наши проекти

  Опрема наместена на патот Велес - Градско.
  Види повеќе
 • Наши проекти

  Опрема наместена на патниот правец Маврови Анови - Жировница.
  Види повеќе

Special Spring Time Savings!

Save up to 30% On Household Repairs

Stop Putting Off That Project! We are currently accepting new jobs. Request a Free Quote Today! Send Us A Message or Give Us A Call at (001) 223- 2324

  Scroll to top