M: +389 78 272-856
T: +389 2 3237-244

За нас

Ние сме тим од висококвалификувани професионалци

кои сме ние

Магнометал

Ние сме компанија која е на пазарот повеќе од 30 години. За тоа време се етаблиравме како сигурен регионален снабдувач на опрема за изградба и одржување на патната инфраструктура на пазарите на Северна Македонија, Косово, Албанија и Србија.
Нашата мисија е да ги шириме современите градежни технологии во регионот.
Нашата визија е да понудиме комплетен асортиман на производи што ќе ги задоволи потребите на секоја сериозна компанија со високи стандарди во работењето.
Ве молиме најдете подолу опис на нашата палета на производи со брендови што ги претставуваме.
Тие можат да се покажат корисни за вашата операција.

Сертификат за квалитет
ЗНАК ЗА КВАЛИТЕТ

Нашата компанија има за цел да им помогне на значајните компании, кои што имаат иновативни производи, да пристапат до нови пазари. Нашата благородна идеја е да воспоставиме врски помеѓу таквите компании и да ја олесниме трговијата во двете насоки.

Наши партнери

Воспоставивме силни партнерства со сигурни добавувачи

пОСВЕТЕНИ НА Нашата ВИЗИЈА

етаблирани како сигурен регионален снабдувач на опрема

ПРОИЗВОДИ

Низ годините, се профилиравме како доверлив регионален партнер на пазарите на Северна Македонија, Косово и Албанија, со три главни столба на делување на овие пазари, со посебен фокус на Северна Македонија. Се гордееме со нашата палета на производи. Соработуваме со компании со долга традиција, извонреден квалитет и генијален дизајн. Нивната главна предност е прифатливата цена и издржливоста со што значително се намалуваат трошоците за застој и одржување.

Машини и Опрема

Воспоставивме неколку силни партнерства со сигурни добавувачи на опрема за да му служиме на растечкиот пазарен сегмент на постројки за преработка на арматура.

Патна Инфраструктура

Нашата компанија има големо внимание на патниот сектор и постепено се позиционира во пазарот за изградба и одржување на патната инфраструктура. Веруваме дека добрата и добро одржувана патна мрежа е клучот за развојот на една земја. Ги избравме само најдобрите и најсигурни решенија за нашите патишта.

Еколошки

Северна Македонија се стреми да стане лидер во циркуларна економија на Западен Балкан. Во текот на последните пет години изградивме широки партнерства меѓу добавувачите, образовните институции и министерствата во земјата со цел да го олесниме рециклирањето на био-отпадот почитувајќи ги прописите за EOW на ЕУ. Ова е нашиот најнов столб на фокус и ние сме посветени на извори на други партнери кои произведуваат опрема за рециклирање и циркуларна економија.

Scroll to top