M: +389 78 272-856
T: +389 2 3237-244

BERNANDI IMPIANTI

ПРОИЗВОДИ

BERNANDI-IMPIANTI
нАШ ПАРТНЕР

BERNANDI IMPIANTI

Компанијата е водечка компанија во производството на асфалтни постројки која работи низ целиот свет повеќе од 60 години.
Компанијата е со седиште на југот на Милано, а производството е целосно произведено во Италија. Компанијата отсекогаш инвестирала профит за развој на технологии и уреди кои го подобруваат квалитетот на производот, ги намалуваат трошоците за производство и ги намалуваат емисиите на растенијата, предлагајќи се како партнер на своите клиенти со цел да се справат со се порестриктивните прописи во прашањата за безбедност и заштита на животната средина. Во последниве години, BERNANDI IMPIANTI срл снабдува нови погони, но исто така спроведе интервенции за обновување на старите погони, вклучително и оние на другите производители, со новите системи за контрола, новитесушари за да се овозможи употреба на висок процент наRAP и нови системи за греење на резервоарот за битумен. Знаењето на BERNANDI вклучува и континуирани и дисконтинуирани системи. Целта на компанијата е да обезбеди машини кои создаваат профит за крајните корисници, со што се формира долгорочно партнерство.

ПРОИЗВОДИ

Scroll to top