M: +389 78 272-856
T: +389 2 3237-244

DRILL SERVICE

ПРОИЗВОДИ

DRILL SERVICE
нАШ ПАРТНЕР

DRILL SERVICE

Oва е водечка италијанска компанија во производството на опрема за дупчење и геотехнички истражувања. Благодарение на долгогодишното искуство на своите техничари, прво како истажувачи, а потоа и како маркетинг, DrillService е во состојба да создаде прилагодена опрема за специфични барања на своите клиенти.ова е водечка италијанска компанија во производството на опрема за дупчење и геотехнички истражувања. Благодарение на долгогодишното искуство на своите техничари, прво како истажувачи, а потоа и како маркетинг, DrillService е во состојба да создаде прилагодена опрема за специфични барања на своите клиенти.

ПРОИЗВОДИ

Diamond core bits

Импрегнирани битови со дијамантски јадра

Овие јадра содржат синтетички дијамантски прав измешан со метален прав во внатрешноста на матрицата, делот за сечење на јадрото. Правилната рамнотежа помеѓу количината на метален прав и количината на дијамант ја постигнува вистинската легура за секој тип на карпи, според тврдоста, абразивноста и фрагментацијата на карпата. Овие јадра дупчат додека не ја истрошат целосно висината на импрегнацијата, обновувајќи ги чекор по чекор дијамантските слоеви. Работат на принцип на мелење и генерално се погодни за дупчење тврди материјали. Битното ладење и испирање на сечињата се обезбедуваат со вода, понекогаш со полимери додадени во водата.

ПВЦ јадрени кутии

ЈАДРЕНИ КУТИИ МОД ИТАЛИЈА Ø 101 - 5 - РЕДА

ЈАДРЕНИ КУТИИ МОД ЕМИРАТИ Ø 101 - 4 - РЕДА​

ЈАДРЕНИ КУТИИ МОД ЕВРОПА Ø 131 - 3 - РЕДА​

ЈАДРЕНИ КУТИИ МОД ФРАНЦИЈА Ø 116 - 2 - РЕДА​

ЈАДРЕНИ КУТИИ МОД ФРАНЦИЈА Ø 101 - 2 - РЕДА​

Scroll to top