M: +389 78 272-856
T: +389 2 3237-244

ELGI

ПРОИЗВОДИ

ELGI
нАШ ПАРТНЕР

ELGI

Компанија која има близу 62 години искуство во производство на компресори за воздух, Елги е глобален лидер во обезбедувањето одржливи решенија за компримиран воздух.
Елги дизајнира и произведува широк спектар на иновативни и технолошки напредни решенија за компримиран воздух за различни индустриски апликации. Со текот на годините, Елги заработи светски признанија за дизајнирање на решенија за компримиран воздух кои се одржливи и им помагаат на компаниите да ги постигнат своите цели за продуктивност, истовремено обезбедувајќи пониски вкупни трошоци за сопственост.

ПРОИЗВОДИ

ELGI
ELGI
Scroll to top