M: +389 78 272-856
T: +389 2 3237-244

EXTE

ПРОИЗВОДИ

EXTE
нАШ ПАРТНЕР

EXTE

Tие се меѓународен снабдувач на специјални артикли за градежната индустрија. Тие произведуваат бетонски додатоци и аголни филети од пластика, челик и влакна бетон за армирано-бетонска конструкција и припаѓаат на лидерите на пазарот во оваа област. Со сопствена изработка на алатки и сопствено одделениеза истражување иразвој, модерните производствени капацитети и ефикасната логистикатие се сигурен партнер кој нуди комплетен асортиман на производи за да одговараат на нашите потреби. Тие ја ценат независноста на семејна компанија со средна големина. Тие се фокусирани на постојан одржлив раст. За клиентите, добавувачите и вработените, ова претставува постојана и стабилна основа за доверба која лежи на економската безбедност.

ПРОИЗВОДИ

BST

Concrete plug

  • Plug made from fibre reinforced concrete, for sealing concrete tubes.
  • Other lengths available upon request.
Детали:
ARTICLE NO.
DESIGNATION
DIAMETER (MM)
LENGTH (MM)
DIAMETER (MM)
UNITS / PALLET
989996
BR ST 22 – 20
22
20
1000
40.000

BR

Concrete tube

  • Tube spacer made from fibre reinforced concrete.
  • Other lengths available upon request.
Детали:
ARTICLE NO.
DESIGNATION
INSIDE Ø (MM)
LENGTH (CM)
METRES / PALLET
98922
BR 22 – 125
22
125
500

BKD

Concrete bone spacer – including wire

  • As BK, including fully mounted fixing wire.
  • Approved according to DBV-specification ”Abstandhalter“ DBV -c- L2.
Детали:
ARTICLE NO.
DESIGNATION
CONCRETE COVER (MM)
WIDTH (MM)
PCS. / SAC
PCS. / PALLET
987120
BKD 20 – 30
20 + 25 + 30
20
1.000
25.000
987135
BKD 35 – 50
35 + 40 + 50
24
250
10.000
987145
BKD 45 – 60
45 + 55 + 60
24
125
5.000
9871451
BKD 45 + 55
45 + 55
24
250
6000
Scroll to top