M: +389 78 272-856
T: +389 2 3237-244

LOCUST

ПРОИЗВОДИ

LOCUST
нАШ ПАРТНЕР

LOCUST

Тој е дел од Way Industries компанија која произведува мини натоварувачи со 40-годишна традиција од Словачка, што е многу разновидна благодарение на широкиот асортиман на додатоци, така што може да се користи за разновидна работа во градот, на градилиштата или на фармите – од чистење на улици и дистрибуција на добиточна храна до транспорт на бали од слама или стебла на дрвја. Бидејќи е многу посебна и софистицирана работна алатка, тие учествуваа со нивните мини натоварувачи во Натпреварот за дизајн на RedDot, каде што беше одржаново Германија.

ПРОИЗВОДИ

LOCUST
LOCUST
Scroll to top