M: +389 78 272-856
T: +389 2 3237-244

MASSENZA

ПРОИЗВОДИ

MASSENZA
нАШ ПАРТНЕР

MASSENZA

Тие се еден од водечките производители на апаратури за дупчење во Европа, произведувајќи и развивајќи апаратури за дупчење од 1921 година, со постојано и континуирано истражување, со цел да се подобри ефикасноста, конкурентноста и квалитетот на производството. Во Massenza, секогаш работат со примарен фокус на задоволството на клиентите иблагодарение на нивното искуство, тие се способни да предложат технологии од различни видови и да ги прилагодат нашите апаратури за дупчење за подобро да ги задоволат потребите на клиентите. Апаратурите се направени во Италија користејќи само најквалитетни компоненти. Апаратурите за дупчење на Massenza, сега се присутни низ целиот светво повеќе од 50 земји и гордо одржуваат долготрајни работни односи со клиентите и партнерите.
Една од клучните точки е сигурноста. Нормалниот животен век на апаратурите на Massenza е 35-40 години, со едноставно и соодветно одржување и малку резервни делови. Со избирање на Маssenza, нашите клиенти прават доживотна инвестиција иблагодарение на високите перформанси на платформата, оваа инвестиција наскоро ќе биде отплатенасо брза и без проблеми секојдневна работа за дупчење.

ПРОИЗВОДИ

Scroll to top