M: +389 78 272-856
T: +389 2 3237-244

MEISER STRASSENAUSSTATTUNG

ПРОИЗВОДИ

MEISER STRASSENAUSSTATTUNG
нАШ ПАРТНЕР

MEISER STRASSENAUSSTATTUNG

Компанијата се занимава со развој, производство и глобална дистрибуција на различни системи за поврзување од 1984 година. Нивната палета на производи ги исполнува сите барања што се поставени на современите системи за поврзување – на автопатиштата, на федералните и на Б-патиштата. Челични заштитни огради обложени со дрво, челични бариери за заштита на градилиштата и звучни бариери за заштита од бучава ги заокружуваат нивните опции за испорака. MEISER е наведен како производител со GjtegemeinschaftStahlschutzplanken e. V. и произведува според RAL RG 620. Тие обезбедуваат континуирано подобрување на нашите производи и развиваат специјални решенија во дијалог со нашите клиенти. Врвен приоритет е секогаш заштитата на учесниците во сообраќајот. Со свои тимови за монтажа е тие можат да гарантираат професионална монтажа на производите насекаде. Квалитетот на производството е обезбеден со сертификацатспоред DINEN ISO 9001.

Сертификат за квалитет

ПРОИЗВОДИ

Scroll to top