M: +389 78 272-856
T: +389 2 3237-244

ODOSIMANSI

ПРОИЗВОДИ

ODOSIMANSI
нАШ ПАРТНЕР

ODOSIMANSI

Основана во 1975 година е компанија за изградба на сообраќајни знаци и сообраќајна опрема.
Денес компанијата, во режија на група инженери, е водечка индустрија во Грција во врска со производството и маркетингот на сообраќајните знаци и сообраќајната опрема. Нивното 40-годишно искуство игра значајна улога во зголемувањето на безбедноста на патиштата. Фабриката е сместена во индустрискиот имот на Солун, на површина од 18.000 м2, додека зградите зафаќаат површина од 4.700 м2.

ПРОИЗВОДИ

Scroll to top