M: +389 78 272-856
T: +389 2 3237-244

ORTECO

ПРОИЗВОДИ

ORTECO
нАШ ПАРТНЕР

ORTECO

Kомпанија која дизајнира и произведува хидраулични држачи за столбови за заштитни одбојни огради, држачи за соларни панели, држачи за огради за овоштарство; исто така, произведува машини за специјални намени, како што се дупчење и поставување сечила. Сите ORTECO столбчињата/држачите се обележани и сертифицирано со знакот CE, тука се вклучени самоодни машини, камиони, багери и дигалки. Со цел да се задоволат потребите на клиенти, држачите на ORTECO може да им се обезбеди широк спектар на додатоци. Нивната главна цел е да понудат врвни производи со постојано подобрување на нивниот квалитет. Бидејќи клиентите им се најважното средство, тие нудат индивидуална грижа за клиентите и техничка помош.

ПРОИЗВОДИ

Scroll to top