M: +389 78 272-856
T: +389 2 3237-244

PRATTO

ПРОИЗВОДИ

PRATTO
нАШ ПАРТНЕР

PRATTO

Oснован во 1991 година во грчкиот град Пиреја. Во изминатите години компанијата стана водечка сила во дизајнот, производството и техничката поддршка на машините за обработка на жици и комплетните линии за производство на заварени мрежи за жичаната и градежната индустрија ширум светот. PRATO опслужува различни индустрии, вклучувајќи заштитни производи (огради, машини, прозорци), рударство, градежништво, декоративни, автомобилски, транспортни, пакување и преработка (транспортери), контрола на животните. Без оглед на индустријата, нивните машини се дизајнирани да ги задоволат специфичните барања и да им обезбедат на клиентите производи со врвен квалитет и исклучителни перформанси. Односот цена/квалитет е еден од најдобрите во светот. Тие нудат помош при дизајнирање на погон, консултации, дизајнирање на распоред, инсталација, пуштање во работа и обука.

ПРОИЗВОДИ

Scroll to top