M: +389 78 272-856
T: +389 2 3237-244

ROAD STEEL

ПРОИЗВОДИ

ROAD-STEEL
нАШ ПАРТНЕР

ROAD STEEL

Kомпанијата е оддел за безбедност на патиштата во Gonvarri Industries, водечка компанија во трансформацијата на сплоснатиот челик и алуминиум, со повеќе од 60 години искуство. Road Steel има најсовремени средства за производство и површинска обработка на челик, од суровина до готовиот производ, со највисоки контроли за квалитет. Капацитетот на Road Steel вклучува монтажа на сите негови системи на самото место. Во областа на опремата за безбедност на патиштата, нивните понуди се со целосни гаранции за перформансите, производството и монтажата на нивните системи, за што сведочат релевантните ознаки за квалитет, техничките одобренија и сертификатите за сообразност, како и нашите сопствени декларации. RoadSteel нуди широк и комплетен опсег на системи за задржување на возилото во делот на маргините и средишните делови, каде што безбедноста, ефективноста, квалитетот и иновациите играат многу важна улога.

ПРОИЗВОДИ

Scroll to top