M: +389 78 272-856
T: +389 2 3237-244

TJK

ПРОИЗВОДИ

tjk
нАШ ПАРТНЕР

ТЈК

Тие се водечки производител на машини за обработка на армиран челик: свиткување на узенгии, сечење и свиткување, заварување на кафези, решеткаст носач и тунелска постава, машини за сегменти на тунели итн. Основана во 2002 година, ТЈК беше наведена на берзата Во Шенжен во 2020 година. Тие имаат вкупно изградена фабричка површина од 270.000 m2 лоцирана во Тијанџин, Кина и имаат повеќе од 600 вработени. Тие работат во над 100 земји. Во ТЈК, иновациите се фокусираат на потребите на клиентите. Нивната сила лежи во понудата на посоодветни, пофлексибилни и поконкурентни решенија за клиентите ширум светот и на време.
Заедно со нашите партнери REBCON Од Грција градат машини со компоненти прилагодени за пазарот на ЕУ. Тие нудат помош при дизајнирање на погон, консултации, дизајнирање на распоред, инсталација, пуштање во работа и обука.

ПРОИЗВОДИ

Scroll to top