M: +389 78 272-856
T: +389 2 3237-244

VEZOS

ПРОИЗВОДИ

VEZOS
нАШ ПАРТНЕР

VEZOS

Дизајнира и произведува целосен опсег на машини за ленти со хидраулични управувани траки опремени со иновативна технологија и економични решенија. Меѓу асортиманот, изведувачите можат да најдат трака за одење и самоодни траки идеални за паркинзи, раскрсници и локални апликации за обележување; модули за обележување на патишта монтирани на камионите кои можат да се прилагодат на кое било комбе или камион, целосна прилагодена серија камиони за ленти за патишта за долги траки и широка серија опрема за скарификација за отстранување на траки. Меѓу палетата на производи VEZOS, изведувачите на фарбање во комерцијалната и станбената индустрија можат да најдат решенија за безвоздушни единици за прскање на бои, брусење за суво ѕидање и клипни пумпи за сите видови апликации за обложување. Со над 150+ производи, VEZOS го има вистинското решение за сите изведувачи.

ПРОИЗВОДИ

Scroll to top